Rustig genieten zonder je zorgen te moeten maken hoe lang je bij de bakker moet aanschuiven… dat is wat een zondag zou moeten zijn! Iedere zondag kan je aanschuiven aan het Keysel Ontbijtbuffet.
Omdat genieten niet per se duur moet zijn, kan je dat bij ‘t Keysel Creymke aan 14,00 EUR per persoon.

Omwille van de beperkte plaatsen, vragen we steeds om op voorhand te reserveren. (klik hier)

 

Wat mag je verwachten?

Onbeperkte toegang tot het ontbijtbuffet, tussen 08.30 en 11.45u, met een heerlijk aanbod van pistolets, croissants, vers gebakken brood. Je kan kiezen uit een ruim aanbod van verschillende soorten charcuterie en kazen. Natuurlijk ontbreekt het klassieke ‘spek en ei’ niet in het buffet! Naast huisbereide confituren staan er een aantal zoetigheden, fruit en desserts voor je klaar. We kiezen er bewust voor om onze voorraden in te kopen bij lokale handelaars of producenten en hebben ook een bijzondere aandacht voor producten uit onze eigen streek.

Bij ontvangst krijgt iedere bezoeker een vers glaasje sinaasappelsap. Het drankenbuffet (koffie, thee, water) is inbegrepen in de prijs.

 

Mag het ook wat specialer?

Voor een kleine meerprijs kan je genieten van een heerlijk glaasje bubbels.
Op aanvraag kunnen we voor groepen een thematisch buffet aanbieden (vb. Boerenbuffet, Bruegelbuffet,…).

Ter gelegenheid van bepaalde feestdagen (Pasen, Kerstmis, Moederdag, Vaderdag) voorzien we een aangepast buffet, al dan niet met een bijpassende verrassing!

 

Onze partners

We danken wijnhandel Raedthof voor de selectie van mousserende wijnen en Korbij voor de organisatorische hulp bij het ontbijtbuffet.

 

 

Shopping Basket